Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Disse muffins kan du lave med hvilken som helst fyld, du har lyst til. Nogle af mine favoritter er laks og spinat, tomat og parmaskinke og ikke mindst broccoli og kylling. Brug alt, hvad du har i køleskabet. De behøver ikke at indeholde kød. Server lidt salat til, så har du et lækkert og sundt aftensmåltid. Velbekomme.

Ingredienser: (1 stk muffins)

1/2 æg
1 spsk hytteost
salt og peber

Fyld:

Rød peber
Ærter
Laks
Spinat
Kylling
Skinke
Broccoli
Tomater
Champion
Du bestmmer selv fyldet

Fremgangsmåde:

 

Du skal bruge 1/2 æg og 1 spsk hytteost til hver muffins. Så du skal bare gange op med hvor mange stk du vil lave.

Klargør al fyldet. 

Smør muffinsformen med lidt olie

Kom fyld i formene

Pisk æg, hytteost og salt og peber sammen og hæld æggemassen i formene.

Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter

 

 

Energi pr. 100 g: 113 kacl,

Protein: 9,9 g Kulhydrat: 1,1 g Fedt: 5,1 g

Energi pr. stk: 113 kacl,

Protein: 12 g Kulhydrat: 1,3 g Fedt: 6,3 g

 

Knus Karina Ørum